Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Failure in E-Commerce Module


Reply


30 Posts   66072 Views

Avatar
Delphinus

Community Member, 22 Posts

13 May 2008 at 8:25pm

Try using the latest ecommerce release:
http://www.silverstripe.com/assets/rc/ecommerce-v0.5.2-rc1.tar.gz

Also see http://open.silverstripe.com/ticket/2383 for the fix.

line 131 - 135 of ecommerce\templates\includes\OrderInformation?.ss

close the parenthesis

<% _t("SHIPPINGDETAILS","Shipping Details") %>

Avatar
Sigurd

Forum Moderator, 628 Posts

13 May 2008 at 8:26pm

Does our latest release candidate work?

http://groups.google.com/group/silverstripe-announce/browse_thread/thread/df70eba9b101f2e9

Avatar
Fishboy

7 Posts

13 May 2008 at 8:42pm

That's the bunny - ecommerce-v0.5.2-rc1.tar.gz does the trick. Thanks for the prompt and uncomplicated assistance.

Avatar
Sigurd

Forum Moderator, 628 Posts

13 May 2008 at 10:07pm

Great. Please post bugs with that release so we can mark it as stable (or not!)

:)

Avatar
Fishboy

7 Posts

15 May 2008 at 6:05pm

Well, ecommerce-v0.5.2-rc1 has fixed all my issues so far however, the order emails that are sent to the admin and the purchaser are empty. Everything looks OK once the order has been placed - just the emails have no content. A smidgeon perplexing.

Avatar
Delphinus

Community Member, 22 Posts

15 May 2008 at 6:36pm

What version of SilverStripe are you using?

Avatar
Fishboy

7 Posts

15 May 2008 at 7:00pm

SS v2.2.1 and Ecom v0.5.2-rc1

Avatar
Delphinus

Community Member, 22 Posts

15 May 2008 at 7:01pm

Try using the latest RC. http://www.silverstripe.com/assets/rc/silverstripe-v2.2.2-rc5.tar.gz