Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

If you run into problems using Lightbox2 with SS, look here...


Reply

2 Posts   1033 Views

Avatar
SilverRay

17 December 2007 at 7:50pm (Last edited: 17 December 2007 7:51pm), Community Member, 167 Posts

I tried to use Lightbox2:

http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/

with SS generated pages and ran into problems. The thing just wouldn't work. HTML, linked script and css files all seemed correct. The strange thing was, if I placed a file with exactly the same HTML code outside the cms system (copied from the source view of a SS generated page), it would work! On a Mac, the generated page would give javascript errors both in Safari and Firefox; but with IE6 on XP there would be no problem, both the static and generated page worked! (Normally it is the other way around ;)

A very strange situation indeed.

With the help of one of the forum members, DesignCity (thanks again), the solution was found: just place ContentNegotiator::disable() in the config file. It seems that the ContentNegotiator tries to do strange things with Safari...

Perhaps other people ran into this as well, so this might help you a little bit more in the right direction. If you have any questions, let me know.

Thanks,
- Ray.

(Edited for spelling)

Avatar
Fuzz10

20 December 2007 at 3:16am (Last edited: 20 December 2007 3:16am), Community Member, 787 Posts

And there's more, check out this thread :

http://www.silverstripe.com/extending-hacking-silverstripe-forum/flat/7080