Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Embargo / Expiry module not working?


Go to End
Reply


12 Posts   4815 Views

Avatar
maetl

Community Member, 15 Posts

8 July 2008 at 1:40pm

I was setting this module up today, and noticed some typos in the code - 'Embrago' instead of 'Embargo'...

Avatar
cerelac

Community Member, 34 Posts

8 July 2008 at 9:58pm

simon_w, I've already tried to run it on 2.2.1 and 2.2.2 but nothing happens.
The version I'm using is the one available at silverstripe's modules page (v0.2).

Avatar
cmebd

Community Member, 1 Post

11 July 2008 at 8:36am

Edited: 11/07/2008 9:23am

As a complete and utter noobie to SS - I followed install instructions for embargoexpiry - did the /db/build?flush=1 but there didn't appear to be any additional fields being updated to the dbase.

What fields should have been added?

Also, where are the fields to indicate publish/end dates?

Will appreciate any and all help I can get.

Cheers

NO PROBLEMS - FIGURED IT OUT - THANKS ANYWAY

Avatar
cerelac

Community Member, 34 Posts

17 July 2008 at 1:47am

Edited: 21/07/2008 10:52pm

Is there any problem if I set the embargo/expiry times in AM / PM format and the machine where the webserver is running uses 24h format?

EDIT: After taking a look at the database I now know that the time is stored in 24h format.
Can someone tell me how is it (the module) used?
When I want to set and embargo and expiry time for a certain page, do I have to hit the "Save" button only or the "Save & Publish" button?
I've tried with the save & publish option, but it instantanly showed on the front-end.
When I tried with save option, when the time comes nothing happens.

Go to Top