Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Blog/TinyMCE Editor Error


Go to End
Reply


11 Posts   8247 Views

Avatar
redking

43 Posts

23 January 2008 at 5:16pm

Edited: 23/01/2008 5:21pm

Hi,

I am running SS v2.2.1 with Blog Module v.01.

When I attempt to insert a text link in a BlogEntry page type in the CMS editor, I get the following error:

"Page http://www.mysite.com/ says: Undefined"

However, I do not get this error when I insert text links on other page types.
Any ideas?

Thx!

Avatar
Koenoe

Community Member, 4 Posts

1 February 2008 at 11:16am

Same problem here.

Avatar
redking

43 Posts

1 February 2008 at 11:51am

Edited: 01/02/2008 11:56am

I am; however, able to format text using BBcode, but just not the TinyMCE editor within the CMS.

Avatar
Unreal

Community Member, 1 Post

27 February 2008 at 7:43pm

Same Problem.

Does anyone knows how to fix it.

Avatar
raphael

Community Member, 3 Posts

17 March 2008 at 9:43am

Same here, Firefox and safari. Other pages are fine. Help!

Avatar
bo

Community Member, 10 Posts

3 April 2008 at 4:09am

Same problem, but 'Insert image' and 'Insert flash' seem to be working (they at least open the sidebar, I haven't tried anything further).

Avatar
Liam

Community Member, 470 Posts

3 April 2008 at 8:06am

Edited: 03/04/2008 8:07am

You have to be using one of the [url=http://dailybuilds.silverstripe.com/modules-tarballs/]latest daily builds[/url] of the blog module, or use svn to download it.

Then open up /blog/BlogEntry.php and change the variable $allow_wysiwyg_editing to true.

*edit* if you've already downloaded and installed the blog module, be sure to run /db/build again with the latest version.

Avatar
bo

Community Member, 10 Posts

3 April 2008 at 9:20pm

Wonderful, thanks a million!

Go to Top