Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Sandbox Widget


Reply


3 Posts   1480 Views

Avatar
simon_w

Forum Moderator, 474 Posts

1 March 2008 at 7:16pm

I have released the first version of my sandbox widget.

The widget allows you to install any [url=http://silverstripe.com/themes/]theme[/url] or [url=http://silverstripe.com/widgets/]widget[/url] available from SilverStripe. You can change widget settings while testing it.

Once you have finished testing the theme/widget, you can choose to keep it or delete it.

Available [url=http://www.silverstripe.com/Sandbox-Widget/]here[/url]

Avatar
chillifire

Community Member, 2 Posts

19 September 2008 at 2:02pm

Hi,

Thank you for this very useful widget - if only it would work. ;-)

I have 65 themes installed and I can bring them up no problem by changing the code in /mysite/_config.php.

However, the widget only shows an arbitrary selection of 19 - many of which have a slightly different name. For example in the selection list a theme 'Ablaze2' shows, for which no subdirectory exists; there is only an 'Ablaze3'.

And when I chose any of the proposed themes, I just get redirected to the Silverstripe version of the 404 error page (Error The website server has not been able to respond to your request.)

You can have a look at it all on [url=http://login01.chillifire.net/silverstripe/blog/]on my test site[/url]

There is either something wrong about this widget or some assumptions about the installs of wither the widget or the themes are made, which are not documented. Am I doing soimething wrong, or the widget? Please advise.

Cheers

chillifire

Avatar
simon_w

Forum Moderator, 474 Posts

19 September 2008 at 4:31pm

1) The widget only installs themes. It doesn't let you switch between ones you've already downloaded. Also, it'll only display themes you haven't installed.

2) Can you enable [url=http://doc.silverstripe.com/doku.php?id=devmode]dev mode[/url], and then get the actual error message, and post it?