Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo

eCommerce crashing after sending data to DPS


Go to End
Reply


9 Posts   2776 Views

Avatar
Josh

SilverStripe Developer, 65 Posts

10 March 2008 at 3:24pm

Edited: 10/03/2008 3:31pm

Hi,

I have a client waiting on a site - which is running SS 2.2.1 and eCommerce 0.5.1. I have had work done on the eCommerce module so the "not adding to cart" problem is fixed.

But now that problem is fixed and I have the system interacting with the DPS server - when an order is placed - DPS receives the transaction but the site returns the following error http://www.subvert.co.nz/af-error/. I have no idea on where to start trying to fix this problem so that the order is emailed to the site manager!

Avatar
(deleted)

Community Member, 473 Posts

10 March 2008 at 5:28pm

Have you tried running db/build?flush=1 again?

And does the file ecommerce/code/Product.php exist?

Avatar
Josh

SilverStripe Developer, 65 Posts

10 March 2008 at 5:37pm

Ran /db/build?flush=1 and checked that ecommerce/code/product.php does exist. Still same error. Cheers

Avatar
(deleted)

Community Member, 473 Posts

10 March 2008 at 5:41pm

And does the table Product_Live exist?

Avatar
Josh

SilverStripe Developer, 65 Posts

10 March 2008 at 5:52pm

Edited: 10/03/2008 6:25pm

Yes it exists

Avatar
Nicolaas

Forum Moderator, 220 Posts

11 March 2008 at 10:30am

it is clear that the error is in the sql statement not including the product_live in the FROM part of the select statement.

I am not sure if this is an ecommerce specific problem or something more general.

Avatar
Josh

SilverStripe Developer, 65 Posts

11 March 2008 at 10:38am

It's confusing the hell out of me as the 'Product_Live' table exists.

Avatar
Nicolaas

Forum Moderator, 220 Posts

11 March 2008 at 10:42am

The table exists, but the select statement is incorrect.
It says:

select appleTable.*, pearTable.* from appleTable;

That is why I am thinking there is actually something wrong with the underlying code...

Nicolaas

Go to Top