Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Home page not working


Reply

3 Posts   1475 Views

Avatar
larski

16 March 2008 at 4:27am Community Member, 1 Post

Hello everyone, I am brand new here and have never used a cms before, I have installed silverstripe-v2.2.2-rc2 into a testing directory at www.mysite.com/test/, I am able to edit pages in the cms, however when I access the pages live at www.mysite.com/test/ i am redirected to www.mysite.com/test/check-php.php and presented with a page not found error. I have a home page named home in the cms, and if I type url www.mysite.com/test/home/ I am taken to www.mysite.com/test/check-php.php with the same page not found error.

The other pages work fine www.mysite.com/test/about-us/ and www.mysite.com/test/contact-us/ display the page properly

What am I missing, please help

Avatar
Willr

16 March 2008 at 12:24pm Forum Moderator, 5511 Posts

what happens if you try mysite.com/test/home?flush=1 . Sometimes Ive noticed a weird caching issue with the homepage after the installer.

Avatar
Sean

16 March 2008 at 3:37pm (Last edited: 16 March 2008 3:39pm), Forum Moderator, 921 Posts

Flush all caches in the browser and try again. Safari, specifically, is affected by this problem directly.

It's a low priority issue to fix. The ticket in our open source tracker is here: [url]http://open.silverstripe.com/ticket/2196[/url]

Sean