Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Problem in tutorial-3 Contact-form


Reply

7 Posts   1468 Views

Avatar
Mayuri

23 April 2008 at 10:59am Community Member, 19 Posts

Hi everyone,
I am new to Silver Stripe and get stuck with contact-us form of tutorial 3.
If I try to use check box with required option checked in form then it works.
But if it is not checked in form then it gives error like

XML Parsing Error: junk after document element
Location: http://localhost/mimomax/contact-us/?executeForm=Form
Line Number 2, Column 1:<b>Notice</b>: Undefined index: EditableCheckbox12 in <b>C:\wamp\www\mimomax\cms\code\PageTypes\UserDefinedForm.php</b> on line <b>216</b><br />
^

Normally we use check box either it may require or not. It is not compulsory for every user, so how can I solve this problem???????

Also have problem with drop down option, it works well on published site but got error on CMS site like;

Notice: Undefined variable: default in C:\wamp\www\mimomax\sapphire\forms\EditableDropdownOption.php on line 75

Point to notice in both case is that it stores the record in Submissions of the CMS site.

Can you please help me how to solve this problem!!

Cheers

Avatar
Willr

27 April 2008 at 6:22pm Forum Moderator, 5511 Posts

Both errors appear to be caused by php notices. You can switch notices off by adding error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE); to your _config.php in your mysite directory. The XML error is probably from these notice outputs too so if you turn off notices it should fix the XML error

Avatar
Mayuri

28 April 2008 at 9:11am Community Member, 19 Posts

Hi Willr

Thank you very much for reply, but there is no any _config.php in mysite directory.
I have _config.php in following folders;
C:\wamp\www\mimomax\auth_openid
C:\wamp\www\mimomax\cms
C:\wamp\www\mimomax\sapphire
C:\wamp\www\mimomax\tutorial

Do i need to change the _config.php in tutorial folder????

Plz. reply asap

Avatar
Sean

28 April 2008 at 9:14am Forum Moderator, 921 Posts

Use the one in the "tutorial" directory

Avatar
Willr

28 April 2008 at 9:15am (Last edited: 28 April 2008 9:16am), Forum Moderator, 5511 Posts

Ok weird you should have an _config in there as thats were the db details are stored!, are you using the blackcandy default install or the tutorial theme?.

Edit: Bah sean you posted exact same time :P. What he said!

Avatar
Mayuri

28 April 2008 at 9:33am Community Member, 19 Posts

I am using blackcandy default

Avatar
Mayuri

28 April 2008 at 9:47am Community Member, 19 Posts

Thank you both of you i did change in _config.php of tutorial folder & now its working