Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Unable to Install Silverstripe


Reply


4 Posts   1403 Views

Avatar
siam

Community Member, 1 Post

8 June 2008 at 4:20pm

I am trying to install silverstripe on a Vista pc to tryout the software for a new website. I download the file fine. When I attempt to run it, it seems to be doing something, then just stops. If I try going to the link on the install instructions - http://localhost/silverstripe-v2.2.2 - it gives a 'The requested URL /silverstripe-v2.2.2 was not found on this server.' error and displays nothing. Any ideas?
Thanks.

Avatar
simon_w

Forum Moderator, 474 Posts

8 June 2008 at 4:37pm

Did you copy the silverstripe folder into your web root?

Avatar
Aaron

Community Member, 63 Posts

8 June 2008 at 5:35pm

What server system are you using? WAMP?

Make sure mod_rewrite is enabled in apache if so.

Avatar
stooni

Community Member, 89 Posts

16 June 2008 at 10:39pm

Edited: 16/06/2008 10:40pm

Its important that you do, the last sign a / "(Slash).

I am also working on Vista with xampp.

1. When these not going check Firewall from Vista and possibly, you have a other installed Firewall, check that you can connect to http://localhost/ when not ok than something not good with your local Server configuration!!

2. when ok, perhaps change dir name to /silverstripe/ or so

---Stooni