Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Two questions about this forum


Go to End
Reply


9 Posts   2612 Views

Avatar
Aaron

Community Member, 63 Posts

9 June 2008 at 7:07pm

1. Is there a reason line-spaces are removed from posts. I'm finding it a bit difficult to comfortably read through posts when everything is bunched up without paragraphs. I also find that some of my posts get a bit mangled for this reason too. e.g. Not even a <br /> where there should be.
2. Is there a way to change my email address on my profile. The domain I used to register is about to go in favour of a new email address. OR should I just re-register before I start associating ss websites with my profile?
Cheers
Aaron

Avatar
sammahoney

Community Member, 14 Posts

9 June 2008 at 8:55pm

Yeah, the line space thing is pretty annoying. I've started using an empty code block to add some structure to my posts.


Seems to be the only way around it...

Avatar
Aaron

Community Member, 63 Posts

9 June 2008 at 9:43pm

source

code

test

Avatar
Aaron

Community Member, 63 Posts

9 June 2008 at 9:46pm

That last post actually had 3 lines between each word when typed.

<div class="postType">
<p><p>source

<br />code

<br />test</p></p>

</div>

Avatar
Aaron

Community Member, 63 Posts

9 June 2008 at 9:46pm

source

code

test

Avatar
Aaron

Community Member, 63 Posts

9 June 2008 at 9:47pm

That one had 3 lines with a space on each. Same thing.

Avatar
sammahoney

Community Member, 14 Posts

9 June 2008 at 10:48pm

Edited: 09/06/2008 10:48pm

I believe this is your answer: http://www.silverstripe.com/site-builders-forum/flat/87660

Avatar
Aaron

Community Member, 63 Posts

10 June 2008 at 9:58am

Edited: 10/06/2008 9:59am

Not really. They are talking about the blog module. Not this forum. I assumed that bbcode is the issue, but not the reason. Surely this is fixable. (If not, there is no way in hell I am using the forum module)
Noone knows how to change email address in my profile (on this forum)? C'mon SS staff, these are simple 5 sec questions.

Go to Top