Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Login problem need help


Reply


3 Posts   1839 Views

Avatar
snovvvolf

Community Member, 51 Posts

29 June 2008 at 5:54am

Edited: 29/06/2008 4:26pm

HI

i can login to my SS admin pages, there was no problem when i login in fist time after installation, but this 2 day i try to login, i can load until login ID and password Pages, when i fill in the pass i can click the login button, then i wait to login to my admin pages for 10 min also can't go in to yet then i refesh it every 10 min, still the same, i still try it on other pc there resualt still the same.

is there any login setting that i can change in my ss cms to setter this problem come out agian?

Avatar
snovvvolf

Community Member, 51 Posts

29 June 2008 at 10:14pm

Edited: 29/06/2008 10:16pm

i found out some think here, when i login, i cant saw my admin page is totaly white at all like blank page, but i go to my forum there will show that the admin user is online now, that mean me is already login just can not saw my admin page only.

any know how to solve it.

Avatar
noini

Community Member, 3 Posts

20 August 2008 at 4:01am

I´m experiencing also this white page problem in login. I have somekind hunch that this problem might be linked to php version. The problem first occured in server that has php version 5.1.2. I then copyed database and rest of files to another server that had php 5.2.5 and login problem dissappeared.

Now I´m waiting for server admin to upgrade from 5.1.2 to 5.2.5 and then I´m able to confirm if problem truely was in php version.

I also have noticed that sometimes clearing cookie and session cache might work.