Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Publish button in cms wont apear


Go to End
Reply


11 Posts   4081 Views

Avatar
msantang

Community Member, 41 Posts

16 May 2007 at 12:00am

Hi im developing a web project using SS. I have a little issue in CMS

After i edit a page content and click "Save Draft" The Publish button wont apear.

So the only way to puyblish the content is /admin/publishall

Any idia of what is going on?

Thanks

Avatar
Sam

Administrator, 685 Posts

16 May 2007 at 8:43am

Does the button appear if you press 'save draft' a second time?

Avatar
msantang

Community Member, 41 Posts

17 May 2007 at 12:47am

No, never appear.

Avatar
msantang

Community Member, 41 Posts

19 May 2007 at 3:34am

Edited: 19/05/2007 3:39am

This happens to anyone?

Avatar
zaja

3 Posts

16 July 2007 at 10:33pm

Yes, the same problem here...I can only see the "Save Draft" button.

Avatar
Tim

Core Development Team, 201 Posts

17 July 2007 at 5:45pm

What version of SilverStripe are you using?

Avatar
zaja

3 Posts

17 July 2007 at 6:47pm

Hi Tim, version 2.0.2 with forum module, windows xp pro, PHP v.5.0.5, MySql v.4.1.14 .

Avatar
Tim

Core Development Team, 201 Posts

17 July 2007 at 6:59pm

Edited: 17/07/2007 6:59pm

That's really odd... I'm assuming you've clicked "save draft" (the publish button will only be shown after you have saved a draft version of a page).

What browsers are you using and what is your screen resolution?

Go to Top