Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Publish button in cms wont apear


Go to End
Reply

11 Posts   4036 Views

Avatar
msantang

16 May 2007 at 12:00am Community Member, 41 Posts

Hi im developing a web project using SS. I have a little issue in CMS

After i edit a page content and click "Save Draft" The Publish button wont apear.

So the only way to puyblish the content is /admin/publishall

Any idia of what is going on?

Thanks

Avatar
Sam

16 May 2007 at 8:43am Administrator, 685 Posts

Does the button appear if you press 'save draft' a second time?

Avatar
msantang

17 May 2007 at 12:47am Community Member, 41 Posts

No, never appear.

Avatar
msantang

19 May 2007 at 3:34am (Last edited: 19 May 2007 3:39am), Community Member, 41 Posts

This happens to anyone?

Avatar
zaja

16 July 2007 at 10:33pm 3 Posts

Yes, the same problem here...I can only see the "Save Draft" button.

Avatar
Tim

17 July 2007 at 5:45pm Core Development Team, 201 Posts

What version of SilverStripe are you using?

Avatar
zaja

17 July 2007 at 6:47pm 3 Posts

Hi Tim, version 2.0.2 with forum module, windows xp pro, PHP v.5.0.5, MySql v.4.1.14 .

Avatar
Tim

17 July 2007 at 6:59pm (Last edited: 17 July 2007 6:59pm), Core Development Team, 201 Posts

That's really odd... I'm assuming you've clicked "save draft" (the publish button will only be shown after you have saved a draft version of a page).

What browsers are you using and what is your screen resolution?

Go to Top