Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Newbie


Reply

5 Posts   1161 Views

Avatar
Teza

8 August 2008 at 5:29am Community Member, 4 Posts

Hi all,

I have followed the directions as per the instruction, once I finished downloading both programs the instruction say go to start programs Wampserver then start Wampserver, but when I do nothing happens.

What am i doing wrong

thanks in advance

Avatar
Willr

8 August 2008 at 1:58pm Forum Moderator, 5511 Posts

Once you install WAMP server and open start WAMP server does a little white half circle appear in the bottom right (next to your clock).

What happens when you visit http://localhost/ in your web browser does it go to any page or show a 404 error

Avatar
Teza

8 August 2008 at 2:59pm Community Member, 4 Posts

Hi,

I have a Wampserver icon on my desktop, when I press thia nothing happens, nothing near the clock and also nothing happens if I go through the start menu, it all there but nothing happens.

I place the address in the web browser but the web browser cannot display this page.

Avatar
Willr

8 August 2008 at 3:12pm Forum Moderator, 5511 Posts

well it looks like it hasn't been installed correctly, Did you install it and have no troubles? - you might want to use the WAMP forum (http://www.wampserver.com/en/) as they will have more people who can help you set up WAMP.

Avatar
Teza

8 August 2008 at 3:22pm Community Member, 4 Posts

Thanks for you help