Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

problems with security panel


Reply

17 Posts   5513 Views

Avatar
CriaturaCreativaStudio

7 September 2008 at 9:32am Community Member, 73 Posts

Hello Simon,

Thanks for your quick answer...
I've tried that url, when i visit it... appears a popup, to enter my user/pass... I used the same log/pass as always, but the notification popup keeps apperaring endessly...
Then i hitted "esc" and the following message appeared:

Please enter a username and password.

I attach the capture for the login process that "never ends"

thanks again for your help

Eduardo

Avatar
simon_w

7 September 2008 at 9:37am Forum Moderator, 474 Posts

Insteading of enabling dev mode that way, open mysite/_config.php and add Director::set_environment_type('dev');

(remember to remove it after the error's fixed)

Avatar
CriaturaCreativaStudio

7 September 2008 at 10:38am Community Member, 73 Posts

Simon,

thanks again, finally, we have some output to work on!

ERROR:Error 256: Uncaught ReflectionException: Property db does not exist
At l327 in /www/patico/htdocs/sapphire/core/Object.php

Avatar
CriaturaCreativaStudio

8 September 2008 at 1:25pm Community Member, 73 Posts

hello!

any ideas about the error?
people from the webhost said that, since they don't know the cms, maybe the problem is produced due a corrupted file....

any help would be apreciated

thanks in advance

Eduardo

Avatar
CriaturaCreativaStudio

9 September 2008 at 10:46am Community Member, 73 Posts

hello!

any of you guys have some feedback or solution for this problem?
i'm pretty worried about it, sorry !

Eduardo

Avatar
CriaturaCreativaStudio

12 September 2008 at 1:45am Community Member, 73 Posts

hey!

nobody answer to this one anymore! :(
i need to know if there's something i can do to solve this problem!

thanks in advance

eduardo

Avatar
CriaturaCreativaStudio

18 September 2008 at 3:59pm Community Member, 73 Posts

what's the reason for no having more answers to this post?

At least i would love to hear an "i have no idea what's happening"

Regards

Eduardo

Avatar
Phalkunz

18 September 2008 at 4:18pm 69 Posts

Hi CriaturaCreativaStudio,

Have a look at this thread: http://www.silverstripe.com/site-builders-forum/flat/34151?showPost=159868