Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Problems with getting the latest forum post


Reply

5 Posts   1025 Views

Avatar
Nivanka

10 September 2008 at 8:04pm (Last edited: 10 September 2008 8:05pm), Community Member, 395 Posts

I tried to get the latest forum post with this code.

return DataObject::get_one('Post', '', 'Created DESC');

this works fine, but when I delete the latest forum post from the forum the site just doesnt return anything to the screen (whole screen is white).

To get the site live again I have to make a forum post.

can anyone help me with this?

Avatar
grilldan

10 September 2008 at 8:33pm Community Member, 135 Posts

Could it be that you only have 1 post, and you delete that post, then there is nothing to get. Does it work for you when you have more then 1 post (try it with at least 2 posts)?

Avatar
Nivanka

10 September 2008 at 8:37pm Community Member, 395 Posts

No that is not the problem, It doesnt get the older posts.

Avatar
grilldan

10 September 2008 at 8:42pm (Last edited: 10 September 2008 8:48pm), Community Member, 135 Posts

This post might help you.

[url]http://silverstripe.com/site-builders-forum/flat/60745[/url]

Avatar
Nivanka

11 September 2008 at 1:46am Community Member, 395 Posts

I checked with that code too.
But the result is the same.

I am using this on a page which I created as the page is in another module.