Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Can't see gallery pictures...


Reply


762 Views

Avatar
nbc

17 Posts

29 September 2008 at 1:02pm

New user - probably a dumb question here... I've managed to install SilverStripe and the gallery module. I was able to upload a couple of images and insert them into a page - so that part of the system is definitely working. I just created a 'gallery' page for the first time. I uploaded a set of photos into a folder and told the page to display images from that folder. So far, so good. But the gallery itself is a child of a page named 'Photos' - I can see that page,
but I don't see anything in the navigation that will actually get me to the gallery itself.
Did I miss something obvious? In the site editor, the gallery pages shows up under the Photos page, but when I try to visit the site I can't find it...

For the record, I'm running Apache on a Fedora 9 system.

And a second question, while I have your attention :) I'm building this site on a test machine. Is it going to be easy to 'export' the complete site and install it on my actual web server machine (which is Fedora 7 at the moment). Or do I need to manually rebuild everything on
the production site. If this is documented somewhere, a pointer to that would be sufficient for now - I confess that I have not looked too hard for it yet - I'm still trying to see if I can make it all work well enough to use on the official site... Looks good so far..

Thanks in advance,

nbc