Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Weird error... PLEASE help!


Reply

581 Views

Avatar
UncleCheese

18 October 2008 at 3:09am 4085 Posts

I've got very little to go on here, and a major part of the CMS is unusable. When uploading a new photo through the WYSIWYG editor, I choose the folder from the tree dropdown, click upload, I get a dialog box, choose the file, and the upload starts. As soon as it finishes, I get this error printed in the editor:

Error: Object::__call() Method 'getimages' not found in class 'ImageField'
At line 199 in /home/virtual/blackriverdesign.bluehousegroup.com/httpdocs/sapphire/core/Object.php

user_error(Object::__call() Method 'getimages' not found in class 'ImageField',256) line 199 of Object.php Object->__call(getimages,Array) line of ImageField->getimages() line 631 of Form.php Form->callfieldmethod(Array,Form) line 248 of Controller.php Controller->run(Array) line 104 of Director.php Director::direct(admin/) line 158 of main.php

I'm racking my brain trying to figure out what could be wrong. None of my other SS sites are doing this. It seems to me that the getImages() method is part of the StripThumbnail class, not ImageField, so it looks like Object is calling the right method on the wrong class? But why?

Anyone? Core developers? Please!!