Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

SOLVED - Silverstripe prints some four digit hex values for unkown reason...


Reply


2 Posts   915 Views

Avatar
spark42

Community Member, 1 Post

21 October 2008 at 2:52am

Edited: 21/10/2008 5:54am

Hey guys, I just got started with silverstripe and I'm realy impressed what it can do. I developed on WMS myself in the past, so I'm kinda into the topic ;)

Yesterday I've set up a silverstripe-playground under http://sven-amann.de/silverstripe/. When trying to enter the system this morning I found some four digit (hex?) values printed at various positions in the output... you can see this phenomenon on http://sven-amann.de/silverstripe/Security/login. Since I have no idea what I changed and wasn't able to solve the problem myself it would be great if one of you could help me out...
I'm almost sure that it is just one of those idiotic beginner mistakes ;)

Thx for supporting me!
Greetings, Sven

<edit>forgot to mention that it seems to have something to do with my template...</edit>

<edit>It seems to be a problem with the pc-config at university... at home (like yesterday) everything's fine. Problem fixed so far :D</edit>

Avatar
Hamish

Community Member, 712 Posts

21 October 2008 at 4:17pm

see [url]http://open.silverstripe.com/ticket/2529[/url]

The issue can be fixed with the solution in the ticket, and should be resolved permanently in SS 2.3