Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Gallery images often get stuck and don't open


Reply


3 Posts   872 Views

Avatar
motoservo

Community Member, 24 Posts

23 October 2008 at 5:56am

Edited: 23/10/2008 6:14am

I've built a few sites now using Silverstripe and I seem to have an issue with the Gallery module in each of the sites. Sometimes when the image starts to load up, the screen dims and the box starts to draw. But then, as the box is still at or near its minimum it stops. That's it. Nothing remains but a little box on the screen where a much larger box with my image is supposed to be.

Its intermittent for me (about 1 in 10 clicks) but my designer is reporting an almost constant error rate. It seems to happen on Mac or Windows. In several browsers that we've tried.

Here is a screenshot my designer sent to me...
http://www.bitbeyond.com/gallery-images-often-get-stuck-and-don-t-open/

Avatar
itlinux

Community Member, 40 Posts

18 November 2008 at 11:34am

I have seen this on mine too.. not sure how to resolve it yet.

Remo

Avatar
motoservo

Community Member, 24 Posts

18 November 2008 at 11:51am

I found a patch that seems to work. I can't find the forum post where I discovered it but here is a copy of my template where I've saved it:

http://pastie.textmate.org/private/h6v5omxpdfnifhv85re8lq