Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

First Visit to site results in various errors, after a refresh all is good?


Reply

2 Posts   803 Views

Avatar
drye

12 November 2008 at 3:33am (Last edited: 12 November 2008 3:37am), Community Member, 49 Posts

I've seen various errors on initial load of a development site I have been working on.

The most common error is an XML error that causes the page to not load the first time, a refresh resolves the error.
"XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://eqt.rye-designs.com/
Line Number 148, Column 1076:"

The second error which I notice in Safari is:
"This page contains the following errors:
error on line 148 at column 2366: EntityRef: expecting ';'
Below is a rendering of the page up to the first error."
Again a refresh fixes this issue.

I have just discovered that removing the cookies associated with this page brings the error back. Is there a way I can solve this issue?

In fact I narrowed it down to the PHPSESSID cookie.

Avatar
drye

13 November 2008 at 8:25am Community Member, 49 Posts

Well, I took the dev site down and when I moved it to production the issue doesn't seem to exist. I'm still curious what the issue was. I assume maybe a PHP configuration difference between the two servers.