Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

SideBar images


Go to End
Reply


13 Posts   2636 Views

Avatar
mhull

Community Member, 79 Posts

24 November 2008 at 3:37am

What I am seeing on the page in the sidebar is the code, for example in the sidebar I put an image and text, and it is showing the code but not the image:

<img src="http://localhost:8888/silverstripe/assets/Home/_resampled/StripThumbnail-home.jpg" title="home.jpg" alt="home.jpg" class="destwidth=" />

If I look at the source of the page it shows the tags are not rendering properly:
&lt;img src="http://localhost:8888/silverstripe/assets/Home/_resampled/StripThumbnail-home.jpg" title="home.jpg" alt="home.jpg" class="destwidth=" /&gt;

Is there something I need to change in the TinyMCE? if so what would it be?

Avatar
mhull

Community Member, 79 Posts

24 November 2008 at 5:33am

Can anyone help with this html problem? is it to do with TinyMCE? What do I need to change?

Avatar
mhull

Community Member, 79 Posts

24 November 2008 at 9:08am

Is this something to do with the HTMLEditorField.php?

Avatar
mhull

Community Member, 79 Posts

24 November 2008 at 11:05am

Can anyone offer any advise? I still haven't managed to get the problem solved

Avatar
jam13

121 Posts

24 November 2008 at 11:54am

That output looks like it's being xml escaped. You mentioned that you were using $Sidebarcontent.XML before so it's possible that the template is still cached, so try flushing the page.

If it's not that, then I have no idea.

Go to Top