Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

2.3.0 rc1 post install issues


Reply


4 Posts   1396 Views

Avatar
planetbrain

Community Member, 12 Posts

24 November 2008 at 3:24am

Installed 2.3.0 rc1 in a subdir
All appeared to go well, but now i have the following issue

http://localhost/subdir - gives directory contents listing
http://localhost/subdir/ - redirects to install.php
http://localhost/subdir/home/ - redirects to install.php
http://localhost/subdir/contact-us - works fine

If i login to the cms, and open the home page, and then select view published site it takes me to
http://localhost/subdir/?stage=Live
which displays fine

I haven't added any additional modules.

site is running on ubuntu 8.04
Apache/2.2.8 (Ubuntu) PHP/5.2.4-2ubuntu5.3 with Suhosin-Patch Server

any ideas/suggestions ??

thanks.

Avatar
jam13

121 Posts

24 November 2008 at 3:36am

Try clearing the cache in your browser (or use another browser).

Avatar
planetbrain

Community Member, 12 Posts

24 November 2008 at 7:11am

Tried that
and accessing from a different machine all together

and get the same result!

Avatar
Ingo

Forum Moderator, 801 Posts

29 November 2008 at 9:56pm

Whats the content of your .htaccess file in the webroot? Can you try resetting it to the file that comes with the default installer and try installing again?