Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

RSS on silverstripe.com not working.


Reply

7 Posts   2203 Views

Avatar
ScottiouS

24 July 2007 at 9:28am Community Member, 54 Posts

Hey guys,

Not sure if you were aware of this or not but the silverstripe.com rss feed is no longer working. Probably just need to update the pointing location of the feedburner feed.

Also I only realised this a little while ago that feedburner has a "health check" feed which you can subscribe to to simply get notified if the feed breaks or is unreachable for any reason. Good little service that wasn't obvious when I signed up.

Scott.

Avatar
elijahlofgren

24 July 2007 at 9:44am Google Summer of Code Hacker, 222 Posts

I can confirm that http://feeds.feedburner.com/silverstripe-blog does not work and http://www.silverstripe.com/silverstripe-forum/rss works unreliably.

Cheers,

Elijah

Avatar
elijahlofgren

24 July 2007 at 10:20am Google Summer of Code Hacker, 222 Posts

http://feeds.feedburner.com/silverstripe-blog just started working! :)

Avatar
Tim

24 July 2007 at 10:27am Core Development Team, 201 Posts

Andy has just fixed it :-)

Avatar
Markus

27 July 2007 at 2:51am (Last edited: 27 July 2007 2:55am), Google Summer of Code Hacker, 152 Posts

There is another bug in the creation of the RSS feeds: The content is not escaped and so it *sometimes* results in an invalid XML code.

For example the current thread Using <p align=""> leads to the invalid XML code <title>Re: Using <p align=""></title> (the p tag is not closed and so the tags are nested in a wrong way!).

Avatar
Markus

8 August 2007 at 2:01am Google Summer of Code Hacker, 152 Posts

I fixed that in GSoC r39702.. you should merge that into trunk :-)

Avatar
Garrett

19 November 2008 at 9:12am Community Member, 245 Posts

What is "GSoC r39702" and where do I get it? I have V2.2.2 and iGoogle and My Yahoo feedreaders are NOT getting the latest posts using http://www.mysite.com/blog/rss. The feed directly in the bropwser is fine, but external parsers are having issues. Anyone experience this?

//Garrett