Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

redirector & 'virtual' pages


Go to End
Reply

11 Posts   5371 Views

Avatar
bluehousegroup

13 September 2007 at 5:37am 2 Posts

hello --

i have been having an issue creating both redirector & 'virtual' pages. When I attempt to access the 'Page on your website' control. I consistently (tried three different web hosts) get an error: 'Error Accessing Data'. See attached.

Anyone know of possible resolutions.

thanks.

Avatar
Sigurd

13 September 2007 at 7:53am Forum Moderator, 628 Posts

( you didn't attach anything )

Please confirm the thing you're doing works on the demo.silverstripe.com site.

Avatar
bluehousegroup

13 September 2007 at 7:58am 2 Posts

here it is again... i attached it, but it didn't seem to post?

Avatar
Sigurd

13 September 2007 at 5:37pm Forum Moderator, 628 Posts

Hmm, well when I try this at http://demo.silverstripe.com, I get a different error at a seemingly different place. I'll paste it here for Andrew to check over for the 2.1 release:

Error in Ajax evaluator on line 973: illegal character var newNode = $('sitetree').createTreeNode(17, \"\", \"SiteTree\"); var parentNode = $('sitetree').getTreeNodeByIdx(0); if(parentNode) parentNode.appendTreeNode(newNode); " ( ? "newNode.selectTreeNode(); " : "") ; $('sitetree').setNodeTitle("15", ""); $('Form_EditForm').getPageFromServer(15); $('Form_EditForm').loadActionsFromString(' '); $('Form_EditForm').updateStatus('Saved (new)'); statusMessage('Saved. Status changed to \'Saved (new)\'', 'good');

Avatar
Andy

14 September 2007 at 11:09am 230 Posts

Ok, I've fixed this. Can you test this on 2.1.0-rc1 when it cames out later on bluehorsegroup?

Avatar
Jedateach

1 October 2007 at 5:25pm Forum Moderator, 227 Posts

Sig: I've fixed the bug you were getting, but this is committed to trunk, not 2.1

Avatar
Sigurd

1 October 2007 at 7:01pm Forum Moderator, 628 Posts

Awesome Jez :)

Avatar
CDman

19 November 2007 at 11:21am Community Member, 2 Posts

So is there a fix that we can install or ...

I am getting this error still and I'd like to know how to fix.

Running 2.1.1

Go to Top