Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

SilverStripe 2.1.0-rc2


Go to End
Reply


11 Posts   6882 Views

Avatar
shrimp

5 Posts

26 September 2007 at 3:46pm

I'm getting errors when I install the forum module. I get two warnings, one telling me that there are two BBcodeparsers and another saying that I have two TextParsers.

The forum installs, but when I tried it, some of the links didn't work (I believe logging in as admin onto the forums (or something like that). It however worked when I went straight to my admin/ directory)

Avatar
siulun

14 Posts

27 September 2007 at 12:19am

xeraa:
I'm getting the same errors as you are on a fresh install on Vista + Apache 2.2 + PHP5 + Mysql.

It won't be because you're running on localhost:8080 that the rewrite failed - I installed a virtual host and my apache is running on :80. It's probably something in the script itself that can't handle it properly.

I just tried installing on XP + Apache 2.0 + PHP5 + Mysql and I'm getting this error when installing on install.php:

If you receive a fatal error, refresh this page to continue the installation
# Creating 'tutorial/_config.php'...
# Creating '.htaccess' file...
# Building database schema...
Fatal error: Cannot redeclare class HTTPResponse in D:\websites\test\sapphire\core\control\HTTPResponse.php on line 143

Avatar
Jedateach

Forum Moderator, 232 Posts

1 October 2007 at 5:26pm

Collin, I've fixed that bug now. Cheers.

Go to Top