Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

SS rc2.1.0 rc2 testing


Reply


4 Posts   1167 Views

Avatar
trevor

53 Posts

24 September 2007 at 9:35pm

Edited: 24/09/2007 9:59pm

Hi,

Sorry to report this but still having problems with save & publish.

I've installed completely fresh version and new database on local machine.

When I change any content I can save, but then when I click save & publish I get the red box error at the bottom that says "Error publishing content".

Also if I make changes and don't click save first but go straight for save & publish I get the same error.

I then tried to create a complete new page and get the same result so can't add any content.

I ran db/build?flush=1 to clear eveything down but got the same.

Let me know if there is any further information I can provide to track this down.

Regards

Trevor

Avatar
Andy

230 Posts

25 September 2007 at 9:58am

If you install firebug ([url]www.getfirebug.com[/url]), you can see the response of ajax request in the firebug console, that may give an indication of what's going wrong.

Avatar
trevor

53 Posts

25 September 2007 at 7:39pm

response header

ERROR:Error 256: Object::__call() Method 'publish' not found in class 'Form'
At l190 in /Applications/MAMP/htdocs/todaysoftware.org.uk/sapphire/core/Object.php
user_error(Object::__call() Method 'publish' not found in class 'Form',256)
line 190 of Object.php
Object->__call(publish,Array)
line of
Form->publish(Array,Form)
line 175 of Controller.php
Controller->run(Array)
line 53 of Director.php
Director::direct(admin/)
line 101 of main.php

I will try and track down but I'm new to php so any pointers or thoughts appreciated.

Avatar
trevor

53 Posts

25 September 2007 at 9:10pm

problem solved, sorry must have been me!

I started again from scratch rather than copying over an existing folder and all is working mustn't have overwritten or something sorry about that.