Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

No members in security section


Reply

5 Posts   1362 Views

Avatar
Pete

27 September 2007 at 6:17am (Last edited: 28 September 2007 4:43am), 4 Posts

Hi,

When i access the security section i can see no users. The admin user is not being displayed either. If i look in the database then i can see that the users i have added are there. I also get an error when accessing Newsletter --> Sent items (See below error)

Fatal error: Call to a member function Members() on a non-object in /home/fhlinux165/w/user/htdocs/cms/code/MemberTableField.php on line 359

I would very much appreciate any help you can give me.

Kind regards,

Pete

Avatar
Pete

27 September 2007 at 6:43am 4 Posts

Hi,

Forgot to mention i experienced this problem in the stable release and also 2.1.0rc1

Regards,

Peter

Avatar
Pete

29 September 2007 at 4:31am 4 Posts

Is anyone able to help me with this problem? Starting to think of other CMS' that work!

Avatar
dio5

29 September 2007 at 4:38am Community Member, 501 Posts

I would help you if I could, but I have a lot of questions myself too :-)

Hope someone looks into this.

Avatar
dio5

17 October 2007 at 2:02am Community Member, 501 Posts

Have you found a solution?

I'm having a similar problem, but with groups: see
http://www.silverstripe.com/bugs/flat/7021

I'm really wondering how these stable versions are tested??