Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

SilverStripe 2.1.0-rc3


Reply


5 Posts   2251 Views

Avatar
Andy

230 Posts

28 September 2007 at 11:54am

Edited: 28/09/2007 5:00pm

Announcing the third (and most likely final) release candidate of SilverStripe 2.1.0. This contains the following changes from rc2.

- Fixed conflicts with BBCodeParser and pear
- Fixed BBCodeParser files being autoloaded when they shouldn't be
- Removed gallery module specific code from the core
- Adding missing ?flush=1 after rewrite test is forced
- Fixed installer styling

You can view the full list of changes on the [url=http://doc.silverstripe.com/doku.php?id=changelog]SilverStripe ChangeLog[/url].

[url]http://www.silverstripe.com/assets/rc/silverstripe-v2.1.0-rc3.tar.gz[/url]
[url]http://www.silverstripe.com/assets/rc/SilverStripeCMS-v2.1.0-rc3.exe[/url]

Avatar
xeraa

Google Summer of Code Hacker, 58 Posts

28 September 2007 at 1:07pm

Nice - installation now works fine on Windows.

Thanks for all the effort!

Avatar
siulun

14 Posts

28 September 2007 at 9:30pm

I'm still getting:

If you receive a fatal error, refresh this page to continue the installation
# Creating 'tutorial/_config.php'...
# Creating '.htaccess' file...
# Building database schema...

Fatal error: Cannot redeclare class HTTPResponse in D:\websites\test\sapphire\core\control\HTTPResponse.php on line 143

On Windows XP + Apache 2.0 + PHP 5 + mysql

Avatar
Colin

Community Member, 15 Posts

29 September 2007 at 7:14am

I just installed a fresh install of RC3. I noticed that upon completion of the install and initial login, I was not forwarded to the admin interface and was only given the confirmation message that I was now logged in as the admin.

I also noticed that upon changing and saving my security admin profile (email, name) in the admin interface, I was not given a positive or negative confirmation message. The save indicator merely stopped spinning.

Avatar
Tkop

28 Posts

29 September 2007 at 1:41pm

I'm having a problem with GoDaddy.com

Using 2.1.0-rc3 (also in rc-2) when uploading assets it always puts them
in the assets directory not the subdirectories. Also when logging
in it does not redirect me to the admin page (I noticed someone else
has this problem)

However on a local machine (my test machine) it seems upload them into
the proper subdirectory and when logging in it redirects me to the
admin page after logging in.

My configurations:
GoDaddy.com configuration is
Linux p3slhssl08.shr.secureserver.net24.21-50.ELsmp
PHP 5.1.4
MySQL 5.0.27

My Local server (test)
Linux 2.6.18-8.1.10.el5
PHP 5.1.6
5.0.22