Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Newbie question with installing E-commerce module ?


Reply

4 Posts   1537 Views

Avatar
misko

29 September 2007 at 9:06pm 6 Posts

Hello,

I have successfully installed SS on http://www.narayana-shop.com/tmp1/silverstripe-v2.0.2b/

And I continued to install E-commerce, i started reading INSTALL file:

1. Unzip this file (ecommerce-0.5.tar.gz) inside your SilverStripe installation directory.
It should be at the same level as 'jsparty', 'cms' and 'sapphire' modules.

2. Ensure the directory name for the module is 'ecommerce'.

3. Visit your SilverStripe site (you require 2.0.2+ to operate this module).

4. Add db/build to the end of the website URL. For example: http://localhost:8888/mysite/db/build.

I have problem in step number 4, when I go to http://www.narayana-shop.com/tmp1/silverstripe-v2.0.2b/db/build
I got page, as you can see at picture

<a href="http://img295.imageshack.us/my.php?image=problemxs9.jpg" target="_blank"><img src="http://img295.imageshack.us/img295/2308/problemxs9.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>

Which ask me for user name and password, i tried few solutions but with no success.

Which user name and password do I need to put:
Is it user name and password for my cPanel ?
Is it user name and password for SS CMS admin page ?
Is it user name and password for my user in MYSQL database whick SS use ?
Or is it some else user name and password ???

Can someone please help me....

Avatar
misko

29 September 2007 at 9:07pm 6 Posts

Here is picture:

[URL=http://img295.imageshack.us/my.php?image=problemxs9.jpg][/URL]

Avatar
Sean

29 September 2007 at 9:22pm Forum Moderator, 921 Posts

This should be the password you use to access the CMS, I believe.

Sean

Avatar
misko

29 September 2007 at 9:28pm (Last edited: 2 October 2007 8:12am), 6 Posts

When I put my user name and password for SS CMS it just how up again ??? Maybe there is some problem with configuration ???

And for what in example( http://localhost:8888/mysite/db/build ) there is this :8888 , if I put that in my http://www.narayana-shop.com:8888/tmp1/silverstripe-v2.0.2b/db/build I got "The connection has timed out"

I know that that is a port number, but is it important on real installation ?

EDIT:
I found solution on myself, workaround is:
http://doc.silverstripe.com/doku.php?id=devmode

Thanks for help