Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

cant add fields to my userDefinedForm


Reply


908 Views

Avatar
Nicolaas

Forum Moderator, 213 Posts

17 October 2007 at 1:20pm

Hi Folk

My site is working fine, however, I can not add fields to my userDefinedForm. When I do, I get the following error in my CMS:

ERROR:Error 512: No form () returned by CMSMain->EditForm At l150 in /home/content/f/u/n/funds07/html/sapphire/core/control/Controller.php user_error(No form () returned by CMSMain->EditForm,512) line 150 of Controller.php Controller->run(Array) line 53 of Director.php Director::direct(admin/) line 101 of main.php

I noticed that the newsletter section also has errors. When I want to edit the newsletter I created, it gives me the following error:

Fatal error: Argument 1 passed to TabSet::push() must be an instance of Tab, called in /home/content/f/u/n/funds07/html/sapphire/forms/FieldSet.php on line 52 and defined in /home/content/f/u/n/funds07/html/sapphire/forms/TabSet.php on line 71

I get the same errors when I click on "drafts" and "sent items" etc....

However, I am not worried about that (we are not using the newsletter section for now). We are, however, using the contact form, so it would be great to get an answer for that.

Cheers

Nicolaas