Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Customising the CMS /

Batch actions doesnt work 2.4.1


Reply


4 Posts   1154 Views

Avatar
CHD

Community Member, 218 Posts

31 August 2010 at 12:31pm

has anybody else come across this?
ive used SS on about 7 sites now from late 2.3 to 2.4 and now 2.4.1 it just never works.
ive tried multi browsers... everything else works fine! just when i press bath actions, it loads the sitetree with check boxes, i check some, then press "GO" and nothing.

Avatar
Iain_vdw

Community Member, 22 Posts

3 November 2010 at 12:24am

I've got the same problem, batch publish/unpublish/delete isn't working here either with 2.4.1. I get a JS error in my console:

Uncaught SyntaxError: Unexpected identifier                  CMSMain_left.js:577
publishpage.submitform                                 CMSMain_left.js:577
(anonymous function)                                 CMSMain_left.js:564
$.ajax._ondemand                                    Completejquery.ondemand.js:156
$.extend.processOnDemandHeaders                           jquery.ondemand.js:132
$.ajax.s.complete                                    jquery.ondemand.js:164
complete                                          jquery.js:5279
jQuery.extend.ajax.onreadystatechange.xhr.onreadystatechange   jquery.js:5214

Avatar
datswicked

Community Member, 15 Posts

27 August 2012 at 4:07pm

Edited: 27/08/2012 4:12pm

Hi All,

Did anyone discover a solution to this?? i have a site with my client at the moment and it seems to just sit there idle too?

Looks to be stuck on
sapphire/javascript/core/jquery.ondemand.js
with error TyepError: $.httpSuccess is not a function

I'm running 2.4.1 on LAMP.

Thanks

Avatar
datswicked

Community Member, 15 Posts

7 September 2012 at 4:11pm

BUMP!