Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Customising the CMS /

Appending ?flush=1 to URL


Reply


5 Posts   1156 Views

Avatar
hunman

Community Member, 18 Posts

18 January 2011 at 12:33am

I am having issue with ?flush=1 being appended to the URL to flush the cache ?

In a production site if the developer does some changes to the site template files, how can I expect the user to append ?flush=1 to the URL when he does not know about this at all ?

How can I disable "flush" and at the same time speed of the site is not an issue?

Avatar
swaiba

Forum Moderator, 1804 Posts

18 January 2011 at 4:02am

Wouldn't a developer be able to do the flush=1 after they have changed the template - or maybe I don't understand.

When I change templates (especially nested include) I delete the cache manually. (first create 'silverstripe-cache' in the webroot, then to clear the cache delete all the contents).

Avatar
hunman

Community Member, 18 Posts

18 January 2011 at 5:19am

Hi Swaiba,

Can you explain me how can I create cache in the webroot and how can I clear the the cache from it.

I have another question ? flush=1 deletes cache in the server or in the browser? Please clarify

Avatar
swaiba

Forum Moderator, 1804 Posts

18 January 2011 at 5:31am

1) create 'silverstripe-cache' folder in the webroot (along side 'mysite')
2) to clear the cache delete all the files and folders within that folder

Avatar
hunman

Community Member, 18 Posts

19 January 2011 at 4:13pm

Thanks Swaiba for your reply