Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Customising the CMS /

ModelAdmin: Edit form disappearing


Reply


7 Posts   1591 Views

Avatar
iadawn

Community Member, 13 Posts

25 March 2009 at 3:54am

Lo folks,

I am looking at using ModelAdmin. I have set up a model and the ModelAdmin extension class. I can add items, search and delete. What I cannot do is edit the things. When I click on the link to take me to the edit page I see the edit form for the briefest second before it flickers out of existence. I have replicated this on Safari and on Firefox.

I am using nested urls branch if that makes a difference.

Any thoughts would be greatly appreciated.

Thanks

Kevin

Avatar
robinp

Community Member, 33 Posts

25 March 2009 at 9:16am

Hi,

I've had similar problem with the content of tabs disappearing. I think it's related to the bug logged here http://open.silverstripe.org/ticket/3751

Cheers

Robin

Avatar
Fuzz10

Community Member, 787 Posts

25 March 2009 at 9:22pm

Confirmed; I get this behaviour as well..

Avatar
iadawn

Community Member, 13 Posts

26 March 2009 at 11:34pm

Found the associated ticket: http://open.silverstripe.com/changeset/73452

Kevin

Avatar
Fuzz10

Community Member, 787 Posts

26 March 2009 at 11:43pm

Thanks a lot !!!

That worked !

Avatar
Apophenian

Community Member, 46 Posts

3 April 2009 at 1:21pm

Thanks, worked for me too.

Avatar
rbquirke

Community Member, 70 Posts

24 April 2009 at 2:50pm

Thanks folks, this saved me from another hour of head scratching!