Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Customising the CMS /

HELP!! Redirecting to /... (output started on ...... ...)


Reply


4 Posts   1180 Views

Avatar
SalvaStripe

Community Member, 89 Posts

2 April 2009 at 11:44pm

hello there,

i noticed that a site i am working on shows the following line, when i go the the "home" page and at some other pages..

Redirecting to /... (output started on C:\xampp\htdocs\mysite\code\Page.php, line 184)

when i go to "home" page, there will be a white page with this text.. just one second and then i am at homepage. so the links works, but this white page with this text is there and i dont know why :S

can someone help me in this case? why is this shown?

Avatar
SalvaStripe

Community Member, 89 Posts

2 April 2009 at 11:50pm

Edited: 02/04/2009 11:54pm

in the CMS, when i insert an image to a dataobjekt or a page with this "iframe"...

Attach Image
* From your computer
* From the file store

there is this text in the small iframe field..

Redirecting to http://www.mydomain.de/images/iframe/folder2/Foto... (output started on C:\xampp\htdocs\mysite\code\Page.php, line 184)

######## MY "page.php" end like this: #########

line 171 ... ...
line 172 }
line 173
line 174 function showFooter() {
line 175     $whereStatement = "ShowInFooter = 1";
line 176     return DataObject::get("Page", $whereStatement);
line 177 }
line 178 }
line 179
line 180 ?>
line 181
line 182
line 183
line 184

Avatar
ajshort

Community Member, 244 Posts

3 April 2009 at 1:00am

Get rid of the blank lines after your closing tag in Page.php - or you can omit the closing tags entirely if you wish.

Avatar
SalvaStripe

Community Member, 89 Posts

3 April 2009 at 9:34pm

:D:D wow^^

it worked. at first i thought "this cant fix this error".. but i tried out and voila :D
big thanks!