Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

DataObjectManager Module

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

dev/build won't run anymore


Reply

4 Posts   1134 Views

Avatar
Ryan M.

20 December 2009 at 6:32am (Last edited: 20 December 2009 10:19am), Community Member, 309 Posts

Somehow, the dev/build function won't run anymore. This is the error it spits out:

Fatal error: ManifestBuilder::parse_file(): Couldn't open /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/dataobject_manager/code/flv/info.php in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/sapphire/core/ManifestBuilder.php on line 385

I've never seen an info.php in the dataobject manager module, and I even checked by downloading a fresh copy of the module and looking in its code folder. So I'm mystified as to why it would be trying to call a file info.php now...

Any ideas, guys? This is keeping me from building any more additions.

Update:

Tried a ?flush=1 to apply some template changes, promptly found out it runs into the same problem as above. I did make some changes to FLV.php, but I compared the file against a fresh copy and I'm pretty positive the changes function correctly.

Avatar
Willr

20 December 2009 at 10:13am Forum Moderator, 5511 Posts

Tried removing the whole dataobject_manager folder, running dev/build then installing it again to see if that makes a difference?

Avatar
Ryan M.

20 December 2009 at 10:29am Community Member, 309 Posts

I have a few modules dependent on the dataobject manager. The build'll run into problems when it comes to these modules.

Avatar
Ryan M.

20 December 2009 at 10:46am Community Member, 309 Posts

I actually deleted the dataobject manager folder before I realized it'd affect the other modules, but after reuploading it, dev/build worked just fine. Talk about a funny solution!