Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

DataObjectManager Module /

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

DataObjectManager not showing properly


Reply


8 Posts   850 Views

Avatar
VRoxane

Community Member, 42 Posts

8 September 2010 at 4:34am

I'm working on Localhost, using Wamp with a fresh 2.4.1 SilverStripe and DOM 414.

My problem is... I don't see the search Field, or the "Allow Drag&Drop reordering' ... I can sort my DataObject by Title or Price but not by the name of their has_one 'Town'...

It gets worse with nested DataObjects, because once I added one 2nd level Data Object and saved, I can see the list, but not add other Data Objects....

I need help here :( ... anyone ?

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

8 September 2010 at 5:19am

Is the root folder for DataObjectManager named "dataobject_manager"?

--------------------
SilverStripe tips, tutorials, screencasts and more: http://www.leftandmain.com

Avatar
VRoxane

Community Member, 42 Posts

8 September 2010 at 5:20am

Yes it is !

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

8 September 2010 at 5:28am

Screenshot?

--------------------
SilverStripe tips, tutorials, screencasts and more: http://www.leftandmain.com

Avatar
VRoxane

Community Member, 42 Posts

8 September 2010 at 5:32am

Edited: 08/09/2010 5:34am

[url=http://img816.imageshack.us/img816/2493/capturedomvroxane.png]Here it izzz, UncleCheeezzzz ![/url]

Edit !
Wrong window (Modify, not Show)

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

8 September 2010 at 5:47am

That's not a DataObjectManager. That's a ComplexTableField.

?????

--------------------
SilverStripe tips, tutorials, screencasts and more: http://www.leftandmain.com

Avatar
VRoxane

Community Member, 42 Posts

8 September 2010 at 8:08pm

Ok ... Ok ... Learnt somethin' today .... ><
Maybe this post will help other noobies like me...

Thank you Uncle Cheese :)

Avatar
TomG from Squashed Pixel

Community Member, 6 Posts

17 March 2011 at 5:02am

I was having an issue completely different to the one described here but thanks to your tip on the root folder name, problem solved, many thanks