Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

DataObjectManager Module /

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

ImageGalleryPage - Error Saving Content


Reply


56 Posts   9759 Views

Avatar
CHD

Community Member, 218 Posts

1 October 2010 at 3:30am

ah...sorry UC, that was the wrong error code.
My partition overloaded with a backup, thats been resolved now though. nothing to do with the current image_gallery issues.

sorry again (must read before posting!)

Avatar
CHD

Community Member, 218 Posts

1 October 2010 at 3:32am

this was the error email i was receiving (i think!)

Error: Uncaught Exception: Cannot move /var/www/vhosts/clickheredigital.co.uk/subdomains/ace/httpdocs/assets/image-gallery/Roofing-Photo-Gallery-2/ to /var/www/vhosts/clickheredigital.co.uk/subdomains/ace/httpdocs/assets/image-gallery/Roofing-Photo-Gallery-2/
At line 403 in /var/www/vhosts/clickheredigital.co.uk/subdomains/ace/httpdocs/sapphire/filesystem/File.php

Avatar
wilhelm oder wil er nicht

Community Member, 16 Posts

6 October 2010 at 10:15pm

anyone found a solution? maybe this error helps. if I create an ImageGalleryPage, I've got a javascript error while saving and after that:

Fatal error: Class 'ImageUploadField' not found in .../image_gallery/code/ImageGalleryAlbum.php on line 27

Avatar
CHD

Community Member, 218 Posts

6 October 2010 at 10:17pm

my problems seemed to just go away on their own!
i wonder if it was more of a server error than an SS error....
sorry i cant be of more help!

FYI - I'm now using the latest 2.4.2 version of SS and its all working nicely.

Avatar
wilhelm oder wil er nicht

Community Member, 16 Posts

6 October 2010 at 11:05pm

your errors just disappeared without any interaction? nice... why does it not always work like that? ;)
well I tried it with different SS versions (incl. the newest one) but it makes no difference...
I'm just using old versions of DOM and ImageGallery now, this seems to work... not the best solution but good for now..

Avatar
CHD

Community Member, 218 Posts

6 October 2010 at 11:09pm

line 27 is the cover image upload field...
have you got the right permissions set?

i had loads of image upload issues until i set my assets folder (AND all subfolders) to 777.
that fixed a lot of issues...

Avatar
wilhelm oder wil er nicht

Community Member, 16 Posts

6 October 2010 at 11:31pm

Yeah, true. JavaScriptError disappeared. Error Saving Content still there...

Avatar
CHD

Community Member, 218 Posts

6 October 2010 at 11:58pm

is it installed on a subdomain or top level?