Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

DataObjectManager Module /

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Image Gallery images not visible


Reply


3 Posts   1201 Views

Avatar
barryvanveen

Community Member, 11 Posts

14 February 2011 at 11:12am

Dear all,

I've been browsing the forum for a while now but can't seem to find a good solution. Hopefully one of you can help me.

On my website I have the ImageGallery module installed. Everything works fine but the images don't show up on my website. I can see the unordered list with links and images when i look at the html source. However, the images are invisible and i keep seeing the "loading" icon.

In some topics it was suggested that this was a problem with the templates. But the html looks alright. Could this be a problem with the CSS or Javascript not being loaded properly?

Thanks!

Barry

Avatar
UncleCheese

4085 Posts

14 February 2011 at 1:19pm

Check your Javascript errors!

Avatar
barryvanveen

Community Member, 11 Posts

15 February 2011 at 9:49am

There are no javascript errors, but the "imagegallery_init.js" is not loaded at all. When I perform the actions in this script manually I can see the gallery as it should be, but without any lightbox/fancybox features, which is logical because this javascript file isn't loaded either...

The javascript files are uploaded and the css is included correctly. What could be the reason why the javascript is not loaded?

PS. the "see this module in action" link on [url=http://www.silverstripe.org/imagegallery-module/]http://www.silverstripe.org/imagegallery-module/[/url] is not working anymore, thought you might want to know.