Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

DataObjectManager Module

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Empty/never loading image gallery


Go to End
Reply

11 Posts   2559 Views

Avatar
extasey

7 March 2011 at 9:43pm Community Member, 14 Posts

Hi all,

I have created a few galleries and none of them seem to load the images when you enter them! They get stuck here:

This is on a pretty much fresh build as something went skewiff on my last build and cause the home page to require authentication and other pages to look different to what they should!

Thanks in advance,

Cameron.

Avatar
extasey

7 March 2011 at 9:50pm Community Member, 14 Posts

Also, to add to my issue, I am having trouble uploading photos into other albums. As in, at the back end I am trying to select a new album from the drop menu and it never applies the change once I have selected the next gallery.

If it helps, I am using FireFox on a mac, and have tried using Chrome.

Avatar
UncleCheese

8 March 2011 at 3:39am 4085 Posts

You've got a Javascript error. Check your console.

Avatar
extasey

8 March 2011 at 6:58pm Community Member, 14 Posts

Okay,

I have no experience with Java, can you point me in the right direction to solve the problem?

If it helps, I am using the black candy theme with a modified typography.css, layout.css and custom images.
Nothing too heavy, just colour values. have been edited.

Avatar
extasey

9 March 2011 at 5:50pm Community Member, 14 Posts

My web console is empty, is this what you were talking about?

Avatar
UncleCheese

10 March 2011 at 3:33am 4085 Posts

If you're using Firefox, you can check the console in Firebug.. if you're in Safari or Chrome, you can use the Web Inspector console.. There's a Javascript error if the images aren't showing. Start removing all your plugins until you find out what's wrong. Sometimes it's because two versions of jQuery have been included simultaneously, for instance..

Avatar
extasey

10 March 2011 at 11:36am Community Member, 14 Posts

I used the java console in chrome, and it was empty. I then moved to another computer at work, that has a standard image on it (no plugins to browsers) and the images are still not loading.
I don't think this is a local issue?
If you would like to have a look, check http://love2cake.net/index.php/gallery/album/celebrations

Avatar
UncleCheese

10 March 2011 at 12:02pm 4085 Posts

You have no closing </body> tag.

</div>

<p>Copyright &copy; 2007-2008 | Powered by <a href="http://www.silverstripe.org" title="This site runs on the SilverStripe CMS">SilverStripe Open Source CMS</a></p>

      </div>
   </div>
<script type="text/javascript" src="http://love2cake.net/index.php/sapphire/thirdparty/jquery/jquery.js?m=1299480167"></script></body>
</html>

Go to Top