Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

DataObjectManager Module /

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Uploadify not working


Go to End
Reply


17 Posts   3902 Views

Avatar
guywatson

Community Member, 16 Posts

7 June 2011 at 8:48pm

Hi

I have used DOM and uploadify many times, however on this particular install, when i try to upload an image the progress bar is stuck on 0%. I can however choose to attach an existing image

Any ideas

Thanks

Guy

Avatar
guywatson

Community Member, 16 Posts

20 June 2011 at 1:47pm

Hey does anyone have any ideas.

Using a fresh install of SS and uploadify, simply does not work

Is anyone getting this error

Thanks

Guy

Avatar
guywatson

Community Member, 16 Posts

20 June 2011 at 2:51pm

SWFUpload also doesnt work

Avatar
guywatson

Community Member, 16 Posts

20 June 2011 at 3:26pm

I downloaded SS 2.4.5 from the website and the newest DOM and Uploadify from Github.....and the progress bar is still stuck on 0% when uploading a image...surely this is affecting other people...

Avatar
gerhardtvr

Community Member, 3 Posts

24 June 2011 at 7:11pm

Im having the same problem..... :/

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

25 June 2011 at 4:24am

Have you tried UploadifyField::disable_authentication() ?

Avatar
iop

Community Member, 6 Posts

27 June 2011 at 1:17am

Same problem over here.. what do you mean with UploadifyField::disable_authentication()? Where can I change this?

Avatar
iop

Community Member, 6 Posts

27 June 2011 at 4:20am

Ok, I added "UploadifyField::disable_authentication();" line to the _config.php - but it still doesn't work, the progress bar is stuck on 0%. Besides, my SilverStripe installation is fresh, the newest version...

Go to Top