Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

DataObjectManager Module /

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Broken Resource Tab?


Reply


4 Posts   858 Views

Avatar
mirakelsey

Community Member, 9 Posts

13 June 2011 at 2:22pm

I'm not sure how, but the resource tab for the site I'm working on seems to have a bunch of broken links within it. Here's a screencap to show exactly what I'm dealing with: http://i768.photobucket.com/albums/xx328/mirakelsey/resourcesnapshot.png

I just need to be able to upload pdfs. I'm just not sure where in the code this seems to be breaking.

Avatar
UncleCheese

4085 Posts

14 June 2011 at 2:11am

Make sure the name of the directory is "dataobject_manager"

--------------------
SilverStripe tips, tutorials, screencasts and more: http://www.leftandmain.com

Avatar
mirakelsey

Community Member, 9 Posts

7 July 2011 at 10:39am

Sorry to bring this up again but that problem has revived itself.

That fix worked on my test server. But now I've installed Silverstripe on my webhost (Siteground) and gotten the entire site up and running perfectly, except for the fact that this resource page has all its links broken again.

The folder is properly named. What's wrong now?

Avatar
UncleCheese

4085 Posts

8 July 2011 at 8:50am

If the folder is properly named then you have some sort of pathing issue. This problem occurs when the necessary assets (CSS, JS, images) are 404ing.

As a test, make sure you can access http://yoursite.com/dataobject_manager/javascript/dataobject_manager.js from your browser.

--------------------
SilverStripe tips, tutorials, screencasts and more: http://www.leftandmain.com