Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

DataObjectManager Module

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Trouble installing DataObjectManager Module


Reply

5 Posts   1239 Views

Avatar
mmonlsd

30 June 2009 at 2:38pm Community Member, 8 Posts

Hello all,
I'm a new,new, new noob in silverstripe cms, I think I have Installed the DataObjectManager module but when I click on "Files & Images" I keep getting this - > http://i79.photobucket.com/albums/j145/mickeymouseonlsd/dataobjectmanager.png ..

I'm still googling and searching for proper noobietorials but I hope someone can walk me through the decent installation.

thanx julez from greece.

Avatar
mmonlsd

30 June 2009 at 2:41pm Community Member, 8 Posts

http://doc.silverstripe.com/doku.php?id=modules:swfuploadfield

see in the comments:

Trevor 2 months ago
When I tried to install SWFUpload0.6 in SS v2.3.1, I put the swfupload file into the SS root directory (C:\wamp\www\SilverStripe-v2.3.1\) as per the above instruction. Then when I ran

http://localhost:3000/SilverStripe-v2.3.1/db/bu...

It appeared as if nothing happened. Normally if there are updates to the database, stuff will show up in a different color. But this time, it was as if the database was already up to date.

Can't figure out what I did wrong.

Any help would be very much appreciated.

Sincerely
Trevor

Same here.

Avatar
UncleCheese

30 June 2009 at 4:49pm 4085 Posts

Neither DataObjectManager nor SWFuploadField make updates to the database because they're form fields, not models.

Avatar
mmonlsd

4 July 2009 at 1:49pm Community Member, 8 Posts

Ok, I managed to install both dataobjectmanager and image gallery... now.. on for the google map module...

cheers all
silverstripe is amazing!

Avatar
JoeChin

28 July 2009 at 3:07pm Community Member, 4 Posts

mmonlsd,

I have the same problem and have been unsuccessful in correcting it. What did you do to get it working. Thank.

Regards,
Joe Chin