Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

E-Commerce Modules

Discuss about the various e-commerce modules available:
Ecommerce, SS Shop, SilverCart and SwipeStripe
Alternatively, have a look the shared mailinglist.

Moderators: martimiz, Nicolaas, Sean, frankmullenger, biapar, Willr, Ingo, Jedateach, swaiba, simon_w

Images not showing


Reply

13 Posts   1412 Views

Avatar
socks

2 October 2009 at 9:39pm (Last edited: 2 October 2009 9:39pm), Community Member, 190 Posts

Just been hunting around the net to see if I could find similar issues (not necessarily a SS issue). There was mention of making sure PHP safe mode was turned off. Did you upload new custom images? Check the permissions on those GIFs and maybe the images folder.

Avatar
socks

2 October 2009 at 10:07pm Community Member, 190 Posts

these are the errors that it's spitting out (if that helps any)...

Unmatched </p> encountered. Converting </p> into <p></p>. line 194
minus.gif Resource interpreted as image but transferred with MIME type text/html.

Avatar
Nickt

3 October 2009 at 10:21am Community Member, 43 Posts

thanks for that, i changed the permissions of the minus.gif image, the images folder and the ecomerce folder so that everone could, access, write AND execute but this idn't work =(.

Any suggestions are much appreciated =)

Avatar
Nickt

3 October 2009 at 10:28am Community Member, 43 Posts

OMG!!!!!!!!!!!!! i found the problem---
the code for my site was calling for /ecomerce/images/minus.gif
---BUT>>> my folder was called ecommerce-v0.5.2

OMG! thanks all who helped =)))))))))

Avatar
socks

3 October 2009 at 3:59pm Community Member, 190 Posts

Glad you figured it out. I guess you learned the hard way how to install a module. I'm surprised that was the only thing that broke.

I wish the version # was listed in the ChangeLog or README instead of the folder name.