Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Form Questions

Form not emailing the email field


Reply

6 Posts   1179 Views

Avatar
michellekoen

17 March 2009 at 3:32pm Community Member, 3 Posts

Hi,
I've created several user-defined forms and have an email field for users to add their email address. The form IS SENDING but when I receive it, it does not display the email address. I can view the email address in the CMS. All other fields both display in the CMS submissions area and the email it generates.

Can you please tell me how I can get the email address which is entered in the form to display in the email the form generates.

Avatar
Fuzz10

17 March 2009 at 9:04pm Community Member, 787 Posts

That is odd. This works for me with version 2.3.0 and the latest User Defined Forms module..

What does not work however, is the "send a copy of submission to this email-address" option in the email-field.

Would you mind confirming that bug so I can open a ticket ?

Avatar
michellekoen

18 March 2009 at 12:01pm Community Member, 3 Posts

RESOLVED:
Deleted the form and re-did it and now it works fine. Go Figure.

Fuzz
As for your problem with the copy not going to the email address, this works fine for me.

Avatar
Fuzz10

18 March 2009 at 8:52pm Community Member, 787 Posts

Thanks for testing... Are you sure we tested the same thing ?

So the person filling in the form receives the mail as well ? I've been testing this on multiple installs , but I can't get that to work. The administrators-mail (filled in at the bottom of the form) _does_ get the mail but the user itself does not .......

Avatar
michellekoen

19 March 2009 at 11:39am Community Member, 3 Posts

Hi Fuzz,
Yep, the person who fills out the form is receiving an email as well as the admin.
Sorry, I can't back up your problem.
M

Avatar
Fuzz10

19 March 2009 at 8:27pm Community Member, 787 Posts

Alrighty, thanks again !