Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Forum Module /

Discuss the Forum Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Please enter a valid date format after forum installed


Reply


3 Posts   3552 Views

Avatar
Thomashv

Community Member, 33 Posts

6 November 2010 at 3:37am

I am running SilverStripe version 2.4.2.
After installing the forum, I get an error when clicking save in the edit member window. Even if I haven't changed anything. I have tried other date formats, and also custom formats, but it does not help.

The error appear only when editing a forummember.
Has anybody else experienced that? Any idea on how this could be resolved?

Avatar
Thomashv

Community Member, 33 Posts

13 April 2011 at 10:41pm

Is there anybody who knows what to do with this problem? PLEASE!
My site is set to norwegian locale, but even if clear the locale definition I get the "Please enter a valid date format (d. MMM yyyy)" error.

I still haven't found what I'm looking for in these forum or any other places. Is it just me that experience this problems??

Looking forward to hear from you!

Avatar
qbahamutp

Community Member, 8 Posts

10 May 2012 at 1:24am

Apologies for the bump, but seeing as this post still gets alot of views (I'm guessing from Google), I thought I'd post a possible solution to this issue.

Apparently, some extra config rules is all it takes:
http://fvue.nl/wiki/SilverStripe:_Please_enter_a_valid_date_format