Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Startpage does not load via URL / (while IP works)


Reply


4 Posts   2168 Views

Avatar
hoschi

Community Member, 4 Posts

5 February 2010 at 12:17am

Hello,

the Start page of my SilverStripe Website does load perfectly if I use the IP of the server or a path like www.test.com/home .
However if I just type www.test.com I got, after a while, only a error message:

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in /var/www/sapphire/core/Object.php on line 431

I noticed that the CPU load goes up to 100% at the time of the request, changing the php timeout does not help and the hphp scriptname also varies.

The DNS/reverse DNS setup is fine.

Has anyone an idea where to look further?

Thank you!

hoschi

Avatar
hoschi

Community Member, 4 Posts

5 February 2010 at 12:21am

sorry, test.com is actually not my domain. I was just thinking of a example for a domain name...

;-)

Avatar
hoschi

Community Member, 4 Posts

6 February 2010 at 6:19am

.hmmm if I change the metadata URL of the Homepage from http://www.test.com/home to someting different, i.e. http://www.test.com/completelyother it works!

Did I miss something?

Avatar
hoschi

Community Member, 4 Posts

6 February 2010 at 9:13am

ok, i got it:
something was messed up with the /home page.
I renamed the homepage, including the url to something different the "home".
Then I run /dev/build and I got a new page called /home , copied my content for the homepage in and deleted the old homepage.

Happy :-)