Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Contact form not sending


Reply

990 Views

Avatar
JuLo

16 February 2010 at 1:35am Community Member, 37 Posts

Hi,

I am sorry for cross posting (http://www.silverstripe.org/hosting-requirements/show/278742#post278742), but I think my original post was probably not very inspired and not properly phrased.

I have followed the SSbits tutorial (http://www.ssbits.com/creating-a-simple-contact-form/) to create a very simple contact form.

It worked fine on my (free) testing host (X10hosting), but stopped working when I moved the site to its final destination on GoDaddy.

GoDaddy already has its server address (SMTP = relay-hosting.secureserver.net) in its php.ini, but I also added ini_set("SMTP", "relay-hosting.secureserver.net"); in the _config.php for good measure.

The mail appears to be sent properly, but is never received anywhere.

My question is more about how to troubleshoot this. How can I capture some error message or understand where something is going wrong?

Or more simply, does anyone have a solution, that preferably does not involve editing the core files, as some people suggested (in order to use PHP_mailer instead of the standard PHP mail()).

Thanking you in advance..

JuLo