Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

RedirectorPage - stop converting & to &


Reply


4 Posts   1220 Views

Avatar
Greg1

Community Member, 28 Posts

8 March 2010 at 6:23pm

Edited: 08/03/2010 6:24pm

I trying to use the redirector page to send users to another website. The url that I need to send them to has 3 variables in the query string. Eg www.domain.com/index.htm?a=1&b=2&c=3.

The problem is that the redirector page converts the & character into & -> www.domain.com/index.htm?a=1&b=2&c=3

This is not recognised by the destination website and just goes to their error page. How can I preserve the & character?

Avatar
3dgoo

Community Member, 133 Posts

23 April 2010 at 12:48pm

I do not get this problem, when creating a Redirector Page.

Are you still having this problem? Are you just trying to get this page link to come up in the menu?

Make sure you put in http:// into your link name.

Avatar
Greg1

Community Member, 28 Posts

23 April 2010 at 6:56pm

I see this is fixed in 2.4 but I am still running an older version on the site affected.

Anyone have any idea how to fix this?

Avatar
3dgoo

Community Member, 133 Posts

27 April 2010 at 11:46am

I am running 2.3.7 and 2.3.6 and there is no problem there.