Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Admin_Left side not showing up on copy of CommentAdmin


Reply


2 Posts   618 Views

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

16 June 2010 at 6:25am

Hi all,
I wanted to customize the Comment mod into something totally different that behaves simular. And I wanted to set it up as a module so that it is separated from the core. I successfully got it to work on the front end but the admin is messing up. On the Left hand side, there is no
SiteTree. It is blank. I can see the approved comments on the right side but no links on the left to work with.

Can anyone give me an idea what I might have missed?

I copied and renamed the following files:
PageComment.php
PageCommentInterface.php
CommentAdmin.php
CommentTableField.php

CommentAdmin_left.ss
CommentAdmin_right.ss
CommentAdmin_SiteTree.ss
CommentTableField.ss
PageCommentInterface.ss
PageCommentInterface_SingleComment.ss

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

16 June 2010 at 6:36am

Slight clue here: This line is not firing off! This file is located in the templates folder of this modules folder name. But I am not sure why its not calling it. (****** is the name of the Module)
<% include ******Admin_SiteTree %>